GY.I.K.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • e-mailen: nagyikonyha2020@gmail.com
  • személyesen Cserszegtomaj, Iskola utca 34. vagy a kiszállításnál a kollégánál kérhető megrendelőlapon
  • telefonon: +3670/ 342-8598
  • vagy itt a weboldalon a rendelés menüben

Igen, lehet akár egy napra is, de kedvezőbb áron tud rendelni ha egész hétre teszi.

Legkésőbb a kiszállítást megelőző nap 12.00 óráig.

Cserszegtomaj, Hévíz és Keszthely teljes területére.

Átvételi lehetőségek: személyesen a NagyI Konyha címén 8372 Cserszegtomaj, Iskola utca 34 ( 11-14 óra között) vagy kiszállítás útján ( 11-14 óra között), ezt kérjük előre jelezze kollégánknak.

Az ételeket minden hétköznap 11-14 h között szállítjuk, igyekszünk naponta közel azonos időpontban, kiszállító kollégával megbeszéltek szerint

Az ételeket minden hétköznap 11-14 h között szállítjuk ki, naponta nagyjából azonos időpontban. Az első szállítási napon a kiszállító kollégával lehet egyeztetni az időpontot illetően. Igyekszünk rugalmasan kezelni Ügyfeleink kérését, de sajnos ez nem minden esetben teljesíthető. FONTOS kiemelni, hogy az általunk vállalt időpontok sem mindig teljesíthetők pontosan, hiszen a forgalmi- és időjárási viszonyok-, technikai problémák is befolyásolják ezt. Amennyiben szeretné, hogy minden nap azonos időben kapja meg az ebédet, kérjük válassza a konyhánkon a személyes átvétet.

Igen, a kiszállító kollégánknál kérésre elérhető, sőt ezen az úton is leadhatja megrendelését.

Kérjük, hogy minden csillaggal jelölt mezőt töltsön ki figyelmesen, ellenkező esetben a regisztráció sikertelen. Magánszemély esetén a névhez ill. az ügyintéző nevéhez is be kell írni a saját nevét, munkahelyi cím esetén célszerű a „Név” mezőbe a saját nevét írni Szállítási címnél pedig a Cégnév mezőbe a Cég nevét, hogy kiszállító kollégánk könnyen megtalálja ha  Cég-re rendel.
Regisztrálni a Bejelentkezés – Regisztráció oldalon tud.
Sikeres regisztráció során, e-mail fiókjába (amivel regisztrált) érkezik egy visszaigazoló e-mail.

Amennyiben rendelését interneten az online felületen (www.nagyikonyha.hu) adta le, e-mail fiókjába (amivel regisztrált) fél órán belül kap egy visszaigazoló e-mailt, amelyben tételesen szerepelnek a megrendelt ételek és a rendeléssel kapcsolatos adatok, valamint a honlapon az Étlap és rendelés oldalon az „Elküldött rendelések” fül alatt is megtalálja a sikeres rendelését.

Ebédrendelését a tárgynapot megelőző nap 12 óráig mondhatja le munkanapokon e-mailen ( nagyikonyha2020@gmail.com), telefonon ( +36703428598) vagy szállító kollégánál személyesen. Munkaszüneti napokon és hétvégén pedig e-mailen , legkésőbb a szállítési napot megelőzően 12 óráig.

Pénzvisszatérítési szándékát minden esetben kérjük jelezni írásban az e-mail címen, legkésőbb a szállítási napot megelőző nap 12 óráig, mert nem automatikus a rendszer.
Amennyiben a kifizetett ételt időben lemondta, és ez által vagy bármilyen okból kifolyólag túlfizetése keletkezik, a fennmaradó összeget 30 naptári napon belül levásárolhatja, vagy utalásos fizetés esetén kérheti az összeg visszatérítését. 
Abban az esetben, ha Felhasználó a levásárlási szándékot vagy a pénz visszatérítésre vonatkozó jelzést elmulasztotta, illetve az összeget nem vásárolta le, később már nincs lehetősége az összeg visszaigénylésére, valamint az összeg levásárlására

Fizetni a hét első szállítási napján kell a szállító kollégánál készpénzzel. Online rendelés esetén lehetőség van a rendeléskor fizetni átutalással, bankkártyás fizetés intézése folyamatban van.