Tudnivalók

CÉGISMERTETŐ

NagyI Konyha friss és finom ebéd házhoz szállítását vállalja munkanapokon, hagyományos és reform választékban. Az étel rendelésnek több módját biztosítjuk, akár egy egyszerű regisztráció után weboldalunkról indítható, vagy jöjjön el hozzánk személyesen, írjon e-mailt, esetleg telefonáljon.  Amennyiben Ön új ügyfelelünk, ebédrendelés előtt kérjük böngéssze át étlapunkat és a szolgáltatásunkkal (ebéd házhoz szállítás) kapcsolatos tudnivalókat.

Ételeinket legolcsóbban ételhordóban szállítjuk házhoz, de lehetőséget biztosítunk eldobható csomagolásban történő rendelésre is.

Ételfutár és étel rendelés szolgáltatásunk Cserszegtomaj,  Keszthely teljes területén.

A főzés során törekszünk arra, hogy adalékokat, szinezőanyagokat illetve tartósítószert ne alkalmazzunk, az ebédet frissen, melegen szállítjuk, így gondoskodva, hogy azok tökéletes minőségben és megfelelő hőmérsékleten jussanak el kedves ügyfeleinkhez.

Kínálatunkat folyamatosan frissítjük, igyekszünk a hazai étkezési szokásoknak megfelelő legnépszerűbb ételeket kiválasztani, de egyúttal lehetőséget kínálunk kifejezetten egészség-barát, kalóriaszegény étrend kialakítására is.

Ebédjéhez kívánunk: nagyon jó étvágyat!

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, kérjük, hívja ügyfélszolgálati számunkat ahol készséggel állunk rendelkezésére hétköznap 8-15 óra között, vagy írja meg nekünk e-mailben észrevételeit: nagyikonyha2020@gmail.com

TUDNIVALÓK

  • Szállítás:hétfőtől-péntekig, 11:00-14:00-ig.
  • Áraink tartalmazzák az áfát és a szállítás költségeit.
  • Tetszés szerint választhat, hogy mely napokon veszi igénybe ebéd házhoz szállítás szolgáltatásunkat. Megrendelőinknek módjában áll naponta akár egy adag ebédet is rendelni.
  • Ebédrendelésre, illetve lemondásra a szállítást megelőző nap 12 óráig van lehetőség. Következő heti rendelést vasárnap 12 óráig fogadunk, de kérjük ebédrendelését lehetőleg a tárgyhetet megelőző hét péntekig juttassa el hozzánk, interneten vagy a kiszállítás végző kollégán keresztül.
  • Új megrendelés esetén fizetés az első szállítási napon.

AZ ÉTEL TÁROLÁSA ÉS MELEGÍTÉSE

A kiszállított ételt a kézhezvételt követő 30 percen belül el kell fogyasztani. Ha erre nincs módja, kérjük, tárolja azt hűtőben, fogyasztása a rendelést követő napig ajánlott. Az ételtároló doboz mikrohullámú sütőben való melegítésre alkalmas. Az ételek felmelegítése úgy történjen, hogy legalább 2 perc időtartamon át elérje a 72 Celsius fokot.

ÉTELEINK TÁLALÁSI MENNYISÉGE 

Leves4,5 dl
Krémlevesk3,5 dl
Főzelékek4,5 dl + feltét
Főzelék  feltét nélkül4,5 dl
Egytálételek30 dkg
Húsok sütve15-20 dkg
Köretek20-25 dkg
Mártások1-2 dl
Sütemények15-25 dkg
Savanyúságok10-12 dkg

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • Bankkártya 
  • Készpénz
  • Átutalás

GARANCIA

Pénz visszafizetési garancia, az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kifizetett ételt vissza szeretné mondani, kiszállítás előtti napon 12 óráig (hétvégén is) lehetőség van lemondani a rendelést. Lemondás történhet e-mailen, interneten keresztül – vagy munkanapokon telefonon – előző nap 12 óráig. Cégünk visszafizeti a kifizetett termék árát legkésőbb 7 napon belül, amennyiben jelzi ezt szállító kollégánknál vagy a megadott e-mail címen. Ha a megrendelő szeretné, lehetőség van a kifizetett és lemondott étel árát egy későbbi rendelés során felhasználni.

REKLAMÁCIÓ ÉS JÓTÁLLÁS

Amennyiben bármilyen problémája van a kiszállított étellel, okvetlenül hívja fel ügyfélszolgálatunkat, megtesszük a szükséges és gyors lépéseket, illetve amennyiben alkalmunk van rá, orvosoljuk a hibát!

Reklamációkat elektronikusan az alábbi e-mail címeken nyújthat be: nagyikonyha2020@gmail.com

A reklamációkat 1 munkanapon belül kivizsgáljuk, ennek eredményéről e-mail-ben tájékoztatjuk.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

(Munkanapokon 8-16 óráig)
Tel.: +36 70 342 8598
Cím: 8372 Cserszegtomaj, Iskola utca 34.,