Kezdőoldal

RÓLUNK

A NagyI Konyhát 2020-ban alapítottuk családi vállalkozásként. Néhány éve egy székely büfét üzemeltetünk, mely mellé felmerült bennünk az igény, hogy nem csak ízletes büféételekkel, hanem friss, meleg, házias, teljes értékű ebéddel is szolgáljuk ki vendégeinket. Szeretnénk olyan ebédet az Ön asztalára is tenni, melyről eszébe jut a nagymama főztje, talán még a békebeli idők is, amikor még nem félkész alapanyagokból, ízfokozókkal és tartósított hozzávalókkal főztek. Ebben a szellemben vezetjük konyhánkat. Ételeinkhez jó étvágyat kívánunk.

Hazai alapanyagok

Ételeink összeállításánál figyelembe vesszük, hogy leginkább hazai alapanyagokból dolgozzunk, magyar cégektől szerezzük be a hozzávalókat.

szezonális kínálat

Menüink összeállításában nagy hangsúlyt fektetünk a szezonális alapanyagok felhasználására, hiszen mindig az legfrissebb, amit épp most ad természet nekünk.

Szívbarát menü

Kínálatunkban szerepel reform menü, melynél szívbarát alapanyagokkal, kalóriaszegényebben főzünk, sütünk. Ezt a menüt választva egészségesebben étkezhet.

Higiénia

Számunkra is fontos környezetünk tisztasága, az emberekre való odafigyelés, így ételeink készítésénél, szállításánál is vigyázunk a higiéniai követelményekre.

Gondos odfigyelés

Odafigyelünk, hogy menüink változatosan legyenek összeállítva, legyen a házias ételek mellett  könnyebb reform étel is, alapanyagaink frissessége elsőrendű számunkra.

Kiszállítási területek

Mivel ételeinket frissen szállítjuk, egyenlőre az alább feltüntetett területeken elérhető a szolgáltatásunk, további területek bevonásán dolgozunk.

Ingyenes kiszállítási terület: Cserszegtomaj, Keszthely